VIDEO Oamenii care au vazut spotul asta au ramas fara rasuflare! “Am ramas socat cand m-am uitat”

So… Prima data trebuie sa te uiti la asta (nu trisa! crede-ma ca merita)

.

.

.

.

.

Tare, nu? Un ONG din State a facut minunatea asta. Ii cheama Sandy Hook Promise si asta e reactia lor dupa masacrul care s-a intamplat acum 4 ani la scoala Sandy Hook din Conneticut.

Organizatia este formata din oameni care au pierdut rude sau prieteni apropiati la tragedia din 2012. Douazeci de copii si sase adulti si-au pierdut viata atunci. Asta in afara de atacator si mama acestuia.

sub-buzz-29266-1480880299-1

Clipul face parte dintr-o campania “Know the signs” care a fost facuta pentru a preveni violenta cu arme.

“Oamenii care sunt pe punctul de a-si face rau singuri sau de a face rau celor din jur arata mai multe semnale inainte sa se intample actul in sine. Sunt situatii pe care nu le vezi sau de care nu iti dai seama”, scrie pe site-ul lor.

Sunt sigur ca e cel mai puternic video pe care l-am vazut in ultimul timp. In fine…

Internetul a explodat dupa si feedback-ul a fost, EVIDENT, unul foarte pozitiv.

1 2 3

 

Autor articol: Mircea Mocanu
Email: mircea@firstcontent.ro
Vezi toate articolele scrise de Mircea

Branduri

Vorbim zilnic cu 8 milioane de romaniTHE POWER OF INFLUENCERS

Te ajutam sa spui povestea brandului prin vocea influencerilor nostri si comunitatile lor de social media. Si prin puterea contentului creat de noi.CREATIVE CONTENT

Stim sa facem content. In fiecare zi. Facem din povesti, best-sellere. Din meciuri, derbyuri. Din personaje, supereroi. Povestea brandului tau care e?RESULTS AS WE SPEAK

Urmarim si analizam rezultatele constant. Astfel, adaptam si eficientizam proiectele in fiecare moment, in fiecare context.