Se intampla din nou! Facebook vrea sa te emotioneze cu amintiri din 2016. Doar ca asta e cel mai nepotrivit an

V-ati trezit si voi zilele astea in feed cu “Year in Review” de la Facebook, nu? E groaznic. Am vorbit cu mai multa lume si, ca de obicei, toti sunt dezamagiti.

In primul rand pentru ca 2016 a fost un an groaznic. Tii minte, nu?  Uite aici un top cu cele mai rele chestii care s-au intamplat anul asta. Nu sunt nici in ordinea importantei, nici in ordine cronologica:

  1. Virusul Zika
  2. Atentat in Bruxelles
  3. EgyptAir
  4. Atentat in Istanbul
  5. Atentat in Nice
  6. Brexit
  7. Trump
  8. Chapecoense
  9. Au murit: Ioan Gyuri Pascu, Radu Beligan, Prince, Leonard Cohen, Johan Cruyff, David Bowie, Muhammad Ali.

oh-fuck

Mai are sens sa continuam?

An de an, Facebook incearca sa le livreze oamenilor intr-un mod pozitiv si nostalgic amintiri din ultimele 12 luni. Si oamenii sunt aprope to timpul dezamagiti.

Sunt sanse mari sa iti apara o poza care nu-ti place deloc, iar newsfeed-ul tau se umple cu filmuletele share-uite de prietenii tai.

Uite aici niste pareri de la oameni din toata lumea despre aplicatia de la Facebook. Le-as fi pus pe cele de la prietenii mei, doar ca majoritatea sunt private. Oricum, parerea e cam aceeasi. Sau poate sunt eu hater 🙂

🙂

😛

 

Sunt si oameni care s-au bucurat mult de aplicatia de la Facebook 🙂

Daca ai ratat cumva Year in Review si chiar vrei sa vezi cum arata la tine, il gasesti AICI.

 

Autor articol: Mircea Mocanu
Email: mircea@firstcontent.ro
Vezi toate articolele scrise de Mircea

Branduri

Vorbim zilnic cu 8 milioane de romaniTHE POWER OF INFLUENCERS

Te ajutam sa spui povestea brandului prin vocea influencerilor nostri si comunitatile lor de social media. Si prin puterea contentului creat de noi.CREATIVE CONTENT

Stim sa facem content. In fiecare zi. Facem din povesti, best-sellere. Din meciuri, derbyuri. Din personaje, supereroi. Povestea brandului tau care e?RESULTS AS WE SPEAK

Urmarim si analizam rezultatele constant. Astfel, adaptam si eficientizam proiectele in fiecare moment, in fiecare context.