Realitatea Virtuala, cel mai nou trend in sport. Cum poti sa umpli toate stadioanele din Romania cu foarte putini bani

Cu cat citesti mai mult despre VR (Virtual Reality), cu atat iti e mai greu sa gasesti o definitie pentru el. Toata lumea are experiente diferite atunci cand vine vorba de VR.

Practic, poti sa vizitezi centrul Parisului, sa faci o calatorie pe Titanic sau sa alergi alaturi de Bolt in finala olimpica. Si toate asta direct din camera ta.

Daca iubesti sportul si vrei o experienta de genul asta, ar trebui sa mergi in weekend la meciul dintre Brighton si Aston Villa, din liga a doua din Anglia.

4

Organizatorii meciului au pregatit un moment special pentru fanii din sectorul de familisti. Acestia vor primi “ochelarii” speciali pentru a experimenta realitatea virtuala. Ei o sa poata sa ii vada pe jucatori la incalzire ca si cum ar fi langa ei, vor “intra” alaturi de jucatori prin tunel si se vor “bucura” cu ei la goluri. Pe bune!

Asta e modul in care cei de la Brighton vor sa ii atraga pe oameni pe noul lor stadion. Seful departamentului de marketing al clubului a declarat: “Mereu incercam sa facem o experinta cat mai tare pentru fanii nostri atunci cand vin la stadion. Chiar ne mandrim ca suntem inaintea multor cluburi, chiar si din Premier League.”

VR e un miraj care ar putea sa atraga multi oameni pe stadion. E o oportunitate buna si pentru cluburile din Romania, unde suporterii nu mai vin la stadion. N-ai vrea sa dai prima pasa intr-un meci oficial ca finala Cupei Romaniei?

3

Si preturile nu sunt uriase. De la Google Cardboard, care costa 5 euro, pana la HTC Vive, care e cea mai scumpa varianta (750 de euro),

Imagineaza-ti cum ar fi sa vezi reluari pe stadion. Nu ti-ai dorit mereu sa faci asta? Sau sa te uiti la statistici, sa faci quizz-uri in timpul meciului. E minunat! O sa ai tot contentul din jurul meciului la indemana.

Bun. Acum imagineaza-ti cum o sa fie pe Tinder cu VR 🙂

tinder

Autor articol: Mircea Mocanu
Email: mircea@firstcontent.ro
Vezi toate articolele scrise de Mircea

Sunt influencer

Dezvolta-ti brandul personal alaturi de noi!WE PLAN

Te ajutam sa-ti dezvolti strategia de social media si sa cresti valoarea brandului personal.WE CREATE

Iti promovam imaginea prin continut creativ, personalizat pentru tine si fanii tai.WE MEASURE

Fiecare lucru pe care il facem pe platformele tale este masurat si analizat constant pentru a-ti intelege cat mai bine fanii si nevoile.