Reach de peste 1 MILIARD! Real Madrid s-a mutat pe Facebook LIVE si canalul lor a explodat

Ai vazut cat de des primesti notificare ca o pagina la care ai dat like face live. Sau chiar de la prieteni mai curajosi. 

Real Madrid a hotarat de curand sa isi mute canalul TV pe Facebook Live. Adica sa transmita live fiecare bucata de content facuta pentru TV. Rezultatul? Pai, ce putea sa iasa cand Real Madrid pune clipuri cu staruri ca Ronaldo, Bale, Modric sau James?

Peste 110 milioane de viziualizari au facut cele 128 de clipuri postate Live. Iar reach-ul a fost incredibil: peste 1 MILIARD de oameni au avut in feed postarile facute Live de Real.

Decizia oamenilor care fac partea de Social Media la Real Madrid nu le-a adus doar o expunere mult mai mare ci si un potential urias de OTT content. Adica rezolva orice problema legata de drepturile de televizare 🙂 Asta dupa ce Liga Feminina de Fotbal din Spania a transmis primul meci de fotbal dintr-o competitie europeana. Nu inseamana ca la inceputul lui decembrie o sa ne uitam la El Clasico pe Facebook, dar e un semn ca in urmatorii ani sunt sanse sa se intample asta.

O sa se mute si meciurile de la TV pe Facebook? Cel mai probabil. O sa vedem.

 

Autor articol: George Ionita
Email: george@firstcontent.ro
Vezi toate articolele scrise de George

Branduri

Vorbim zilnic cu 8 milioane de romaniTHE POWER OF INFLUENCERS

Te ajutam sa spui povestea brandului prin vocea influencerilor nostri si comunitatile lor de social media. Si prin puterea contentului creat de noi.CREATIVE CONTENT

Stim sa facem content. In fiecare zi. Facem din povesti, best-sellere. Din meciuri, derbyuri. Din personaje, supereroi. Povestea brandului tau care e?RESULTS AS WE SPEAK

Urmarim si analizam rezultatele constant. Astfel, adaptam si eficientizam proiectele in fiecare moment, in fiecare context.